Scheurkalender


28-05-2022

Betreft: Scheurkalender 2023 in grote letter

GrootLetter uitgave
In de ouderenzorg vervullen de Geestelijk Verzorgers een belangrijke rol. Ze voorzien ons van waardevolle tips. Zo wezen ze ons op het belang van een grote letter in onze uitgaven. Ons bemoedigingsboekje ‘Kostbare tijd’ is nu dan ook uitgevoerd in een zogenoemde GrootLetter uitgave. Daarnaast hebben we ook een Bijbel in GrootLetter uitgave beschikbaar.
 
Geestelijk Verzorgers
Diverse Geestelijk Verzorgers namen ook het initiatief voor het samenstellen van een scheurkalender 2023 in grote letter. In onderling overleg besloten twaalf van hen om elk een maand van het jaar ‘voor hun rekening’ te nemen. Aan de hand van twaalf thema’s werden daarbij Bijbelteksten gezocht en per maand werd een illustratie en een geestelijk lied toegevoegd.
 
Bemoediging voor elke dag
De titel van de scheurkalender 2023 luidt: ‘Een bemoediging voor elke dag’. Dankzij het goed leesbare lettertype kan een brede doelgroep de dag beginnen of eindigen met herkenbare teksten uit het Woord van God. Dat kan bijvoorbeeld in de gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast kunnen zo ook ouderen die aan stoel of bed gebonden zijn, elke dag een woord van troost en hoop ontvangen!
 
Bestellen
De scheurkalender 2023 in grote letter is nu al te bestellen bij de Bijbelvereniging via de website: www.bijbelvereniging.nl
De scheurkalender is uitermate geschikt voor de ouderenzorg. Ongeacht of die zorg plaatsvindt in een verpleeg- of zorghuis of in de eigen woning van de oudere. Met andere woorden: zowel zorghuizen als predikanten en pastoraal werkers kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om deze kalenders te bestellen. Bij meer dan drie exemplaren wordt een donatie verwacht. Ook de ouderen in de kerkelijke gemeente hebben nu dus een extra mogelijkheid voor een dagelijks Bijbelmoment.
 
 

 

Terug naar overzicht

Copyright 2024: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl