Winterwerk 2023-2024

Beste lezer,
 
Dit boekje wordt u aangeboden door kerken van Winsum, Baard, Easterlittens, Spannum en Iens en is bestemd voor u.
Voordat het wellicht verdwijnt in de papierbak is het misschien interessant om nog even door te lezen. In dit boekje treft u namelijk onderwerpen aan die niet alleen kerkmensen bezighouden maar een ieder die midden in het leven staat en zich vragen stelt bij wat er aan de hand is met de wereld en de mensen. Vragen als: waar heb ik zorgen om? Wat inspireert mij? Waar zou ik meer van willen weten? Wat zegt de bijbel over…? In dit boekje komen dergelijke vragen op verschillende manieren aan de orde: via iets doen met de handen tot luisteren naar een boeiende spreker. Mensen knappen er van op, een ontmoeting maakt blij. De onderwerpen zijn rijk en divers, soms krijg je verrassende antwoorden en nieuwe inzichten. Wie weet zit er iets bij waar u ook blij van wordt!
De bijeenkomsten die we organiseren zijn voor iedereen. U hoeft dus geen lid te zijn van een kerk, geen bewoner van een van de dorpen die hier vermeld worden, u hoeft zelfs niet gelovig te zijn (en wat is dat eigenlijk?). U bent gewoon welkom.
Voor actuele informatie raadpleegt u de websites www.annatsjerke.nl of www.lankmeamert.nl. U vindt daar ook een overzicht van de kerkdiensten op zondag. 
 
Met vriendelijke groet, ds. Jurjen Hilverda - namens de commissie Winterwurk 2023-2024 van de gezamenlijke kerken, dat zijn de Anna Tsjerke (Gereformeerde Kerk Winsum e.o.), de Protestantse Gemeente Lank Meamert (Winsum, Baard, Easterlittens) en de Protestantse Gemeente Spannum, Iens.

 

Copyright 2024: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl