Nieuwsbrief Lank Meamert


04-03-2021

Beste gemeenteleden van Lank Meamert,

Zoals u misschien via het landelijke nieuws hebt meekregen, is het weer toegestaan om maximaal 30 bezoekers te ontvangen in de kerkdiensten. Ook solozang is weer mogelijk.
 
Als kerkenraad vinden we het echter nog niet verantwoord om bezoekers te ontvangen bij de kerkdiensten, hoe graag we dat met u ook zouden willen. Het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnamen blijven namelijk stijgen.
We realiseren ons bovendien dat de inwoners van onze dorpen ook naar meer vrijheid en allerlei bijeenkomsten verlangen. Op dit moment willen we niet van de uitzonderingspositie van de kerken gebruik maken. We voelen ons solidair met de hele samenleving.
 
Vanaf zondag 7 maart gaan we wél weer gebruik maken van live solozangers bij de uitzendingen. Daar zijn we echt blij mee en op verantwoorde wijze is dit goed te doen. Zoals u weet zijn onze diensten rechtstreeks of later via  kerkomroep.nl te volgen.
 
We melden alvast dat de diensten in de Stille Week (Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag) met beeld worden opgenomen. Deze bijzondere diensten zijn via de website te bekijken: www.lankmeamert.nl.
 
Met u blijven we de ontwikkelingen met betrekking tot de besmettingen volgen. Als de situatie het toelaat, en de weersverwachtingen zijn gunstig, proberen we de dienst van Paaszondag (4 april) in de openlucht te houden. Dat zou geweldig zijn!
 
Voor het laatste en meest actuele nieuws is het handig onze website te raadplegen.
 
Met vriendelijke groet,
De kerkenraad  
 
Oant sjen!
 

Terug naar overzicht

Copyright 2021: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl