40 dagenkalender 2021


16-02-2021

Ook dit jaar komt de Veertigdagenkalender bij u in de brievenbus. 

Beste mensen,
 
We zijn blij dat wij als kerkenraad van de streekgemeente Lank Meamert u deze kalender aan kunnen bieden. Al een hele poos kunnen we niet samen komen, maar zo blijven we toch met elkaar verbonden én leven we toe naar het feest van Pasen. De vraag hoe we elkaar kunnen helpen om het vol te houden en elkaar te blijven inspireren wordt hier vast een beetje mee beantwoord.
 
Daarnaast zijn we blij dat ook de kerkomroep.nl en de website een verbindende schakel zijn in het gemeenteleven. Elke zondag wordt een kerkdienst vanuit de Mariakerk van Winsum via de kerkomroep uitgezonden. De opnames van de diensten in de Stille Week zijn zelfs met beeld te volgen via onze website www.lankmeamert.nl.
 
En nu is er dus deze prachtige kalender, gemaakt door ds. Joke van der Velden uit Baard, die ons evenzeer van dienst kan zijn op onze weg van kerk en geloven. Voor elke dag reikt de kalender een stukje bezinning aan, te beginnen op Aswoensdag 17 februari.
 
Er zijn mensen die in deze tijd ook iets aan het vasten willen doen. De speciale vastenkaart die u via kerkinactie.nl/vasten kunt bestellen helpt daarbij. Persoonlijk ben ik benieuwd of u dit jaar de uitdaging van het vasten weet aan te gaan. De wetenschap dat we niet alleen zijn, motiveert. Geloven doe je samen, samen houd je het vol. En wie weet komen we met Pasen weer bijeen in de kerk, dat zou natuurlijk geweldig zijn. Oant sjen!
 
Ds. Jurjen Hilverda
 

Terug naar overzicht

Copyright 2021: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl