Inspiratiecafé december


01-12-2022 20.00 uur Cafe Baard

In gesprek met inspirerende mensen in het café in Baard.

Bekende en minder bekende Friezen spreken zich uit over zin en inspiratie. Dat gebeurt in de vorm van een interview. Daarin krijgen de gasten de gelegenheid te vertellen over motivatie en inspiratie in hun leven en hun werk. Het gaat om vragen en antwoorden die wellicht niet alledaags zijn en uitnodigen om zelf zin te ontdekken. Na het interview is er volop  gelegenheid om vragen te stellen en na te praten onder het genot van een glas wijn, bier of fris.
Op donderdag 1 december is de openingsbijeenkomst. De eerste gast van het seizoen is Aise Bouma, veehouder in Easterlittens (Skrins). Er is veel in beweging in de landbouw, als boer heb je voortdurend te maken met nieuwe inzichten, regels en veranderingen.
Verdere gasten:
Donderdag 12 januari 2023: Marga Claus, schrijfster van onder anderen de roman ‘Oxzana, ferhaal fan in flechtling’ en de roman ‘Completen’ over een vrouw die zich terugtrekt in het klooster. Zij verzorgt lezingen over haar boeken en geeft cursussen over het schrijven van een levensverhaal. Met haar partner woont ze in Winsum.
Donderdag 2 maart 2023: Via het kerkblad, website en andere media zullen we de gast voor deze avond aankondigen.
Plaats:      eetcafé Baard, Dekemawei 9, Baard
Aanvang: 20.00 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.45 uur
Kosten:    gratis entree, consumpties voor eigen rekening
 
 

Terug naar overzicht

Copyright 2024: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl