Alphacursus


25-11-2022 18.30 uur Anna Tsjerke Winsum

Op zoek naar God

 In de Alphacursus gaan we op zoek naar God. Wie is God? Wie is Jezus?
Wat wil God? Is God vaag? Ver weg en niet persoonlijk? Of juist heel reëel, dichtbij en heel persoonlijk? Wie ben ik dan in Gods ogen? Wat wil God ? Wat wil ik .....?

In deze cursus gaan we SAMEN zoeken naar antwoorden. We vinden het belangrijk dat mensen zich vrij voelen om te zeggen wat hen bezighoudt. Daarom zit je iedere week in dezelfde kleine groep, zodat je elkaar leert kennen en het praten makkelijker wordt. Aan het begin van de avond eten we eerst een warme maaltijd met elkaar. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je nog nooit in een kerk bent geweest, de kerk en geloof ooit achter je hebt gelaten of dat je van jongs af aan al gelovig bent. Ook jonge mensen worden van harte uitgenodigd. De cursus wordt wekelijks gegeven om half zeven. 

De cursus is gratis. Je betaalt alleen een geringe bijdrage voor het eten en het weekeinde. Ook is er een boek beschikbaar waarin je nog eens kunt nalezen wat er in de video's besproken is. Dat boek, geteld “Een kwestie van leven”, kost 15 euro. Om de cursus te volgen hoef je dat boek niet aan te schaffen.

Waar: In de Annatsjerke in Winsum
Wanneer: het weekeinde van 25 en 26 november. 
Hoe laat: 18.30

Voor meer informatie en opgave: Ds. Klaas van Marrum (vanmarrumklaas@gmail.com of 06 33434557)

Terug naar overzicht

Copyright 2024: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl