U bent weer welkom


15-05-2021

Op het Pinksterfeest van langgeleden ontvingen de mensen de heilige Geest. Een nieuwe manier van leven en geloven ontstond, een beweging die duurt tot op de dag van vandaag. De heilige Geest zorgt ervoor dat de mensen elkaar verstaan en begrijpen, een hoopvol en blij feest!
 

Pinksterzondag
Weer samen vieren
Lange tijd konden wij niet op de vertrouwde manier bij elkaar komen in de kerken van onze gemeente. Wel is er elke zondag een dienst te beluisteren via de Kerkomroep. Nu er sprake is van enige versoepelingen, willen wij weer starten met de kerkdiensten en daarover zijn wij zeer verheugd. Bij dezen nodigen wij u dan ook van harte uit om vanaf pinksterzondag 23 mei weer naar de Mariakerk in Winsum te komen.
Aanmelden
We kunnen niet meer dan 30 mensen ontvangen in de kerk, met het oog op de anderhalve meter afstand die we in acht moeten nemen. Het is dus belangrijk te weten hoeveel mensen we kunnen begroeten op de zondagochtend. Daarom vragen we iedereen om zich aan te melden. Dat kan door een berichtje te sturen naar secretariaat@lankmeamert.nl of door te bellen met Pieter van Gunst, 06-13780866.  Ook horen we bij de aanmelding graag met hoeveel personen u (uit één huishouding) komt.
Tijdens de kerkdienst
Bij binnenkomst wordt u gevraagd naar uw gezondheid. Van de koster of kerkenraadsleden krijgt u vervolgens aanwijzingen over de looproute naar uw zitplaats. De kerkdienst zal een aangepaste dienst zijn, omdat wij nog niet met elkaar mogen zingen. Ondanks alle beperkingen zij wij heel blij dat wij weer bijeen mogen komen.
 
De kerkenraad Lank Meamert
 

Terug naar overzicht

Copyright 2021: Lankmeamert Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl